Stilski nameštaj u dnevnom boravku

Stilski nameštaj u dnevnom boravku
Više od petedeset godina kako se svake godine u oktobru mesecu održava Beogradski sajam nameštaja. Međunarodnog karaktera je i tih nekoliko dana koliko se održava u prostorijama Beogradskog sajma, sjate se sva velika imena iz sveta dizajna enterijera. Iz godine u godinu, kompanije predstavljaju svoje ideje, idejna rešenja, nove modele i trendove. Publika tada može da pogleda šta je to u modi, šta dominira, u šta vredi investirati. Sajam je odlična prilika da pohvatate koju ideju i shodno vašem budžetu primenite tu ideju na svoj dom. 

stilski namestaj


Ove godine poseetiocio su bili u prilici da čuju i zanimljive dizajnerske razgovore gde su stručnjaci razgovarali o novim trendovima, ali su odgovarali i na pitanja publike. Kao i svake godine, najviše interesovanja je za uređenje dnevnog boravka. Koje garniture ove godine vladaju? Koja boja dominira? Kako napraviti stilizovani dnevni boravak? 


Dnevni boravak uvek u centru pažnje


Kako je dnevni boravak mesto u kome najviše vremena provodimo sa najdražima, treba ga urediti tako da pruža taj spokoj i opuštenost. Prostrana garniture, stočić na srediti prostorije, prirodna svetlost, lampa u uglu. Ne treba preterivati i pretvoriti dnevnu sobu u ostavu. Vodite računa o stilu. 

stilski namestaj


Stilski nameštaj za dnevni boravak 


Stilski nameštaj je onaj koji ima dugu tradiciju, koji traje godinama. Nameštaj koji dopunjuje vaš dom, koji mu daje poseban duh. Nameštaj koji je praktičan, a estetski lep. Stilksi oblikovane garniture koje i nakon decenije korišćenja izgledaju kao da su juče napustile salon. Klub stočići koji se nisu rasklimali već i dalje stoje čvrsto kao prvog dana. Fotelja presvučena štofom koji ne bledi, zavese koje nisu izgubile gutinu. 

dnevni boravak


Stilski nameštaj čini vaš dnevni boravak drugačijim, jedinstvenim. To može biti miks dva različita stila, nešto novo i staro. Rustična fotelja i moderni jastuci ili persijski tepih sa kožnim stolicama. 


Konzolne police


Da li ste čuli za konzolne stolice? U pitanju je komad nameštaja koji odlikuje stilski nameštaj. Upečatljivi su komadi, tako da slobodno možete dodati ogledalo u prostoriji. Kako se uglavnom prave od punog drveta tamnijih nijansi odlično će se uklopiti sa nameštajem u jakim, živim bojama. 

stilski dnevni boravak


Stilovi dolaze i odlaze, menjaju se trendovi, ali nameštaj sa ukusom i merom uvek ostaje tu. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: