Predivni tuševi u dvorištu

Tusevi u basti
U mnogim američkim filmovima postoje scene u kojoj se porodica na kraju radnog dana, tokom vikenda ili kolektivnog odmora, okupi u dvorištu prepuštajući se svim čarima prirode. Tu je obično nekoliko drvenih klupica, sto na kome se nalaze sveži kolači, bokali hladne vode i limunade, vaza sa sveže ubranim cvećem, svetleće podne lampe koje prate puteljak sve do ulaznih vrata.  Negde se vide i žardinjere. Nasmejana lica poručuju da je to pravi način da se provede slobodno vreme sa svojim najbližim. 

dvoriste


Posvetite se uređenju dvorišta

 

To ne mora samo biti na filmu. Svako ko ima dvorište može da uživa u njemu.  Posvetite mu se. Sredite ga tako da odiše toplinom i prijatnošću. Velika drvena klupa u paru sa stolicama. Okrugli sto sa šarenim stolnjakom. Viseća lampa koja obasjava taj kutak dok su druge lampe postavljene na ulazu i duž ograde. 


Svako dvorište mora da ima tuš


Ono što bi svako dvorište svakako trebalo da ima jesu tuševi. Predivni tuševi kojim ćete zalivati svoje biljke, cveće, a tokom leta se i sami rashlađivati. Postoje različite varijante njihovog postavljanja. 

uredjenje dvoristaCrevo


Najjednostavniji način jeste crevo koje možete obmotati oko drveta ili ograde. Možete iskoristiti merdevine kao držače za peškire. 

sredjivanje dvorista


Kupatilo na otvorenom


Ako želite malo privatnosti onda postavite tuš uz zid i okružite ga zavesicom, zapravo napravite kupatilo na otvorenom. Ukoliko više volite kade, možete postaviti kadu i tako uživati u kupki na svežem vazduhu. 

dvoriste uredjenje


Tuš kabina


Za one koji bi da se kupaju celo leto napolju, preporučujemo da naprave tuš kabinu. Improvizacija na prvom mestu. Mali prostor koji ćete ograditi drvenom ogradom i drvene pločice u ulozi podne površine. 


Vodite računa o cveću


Uredite cveće. Ne zapostavljajte svoju baštu. Ne treba vam mnogo, a svakako daje lepe rezultate i čini vaše dvorište lepšim i privlačnijim. Pripremite svoju baštu na vreme tokom zimskih perioda. 

cvece u dvoristu


Srećna scena u bašti ne mora biti samo na filmskoj traci. I vi možete imati svoju baštu iz snova, predivan tuš, mesto gde ćete stvarati uspomene sa svojim najdražim osobama. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: