Savršena stolica za opuštanje

Savršena stolica za opuštanje
Kada imate naporan dan, sve što želite jeste da dođete u svoj dom i opustite se u svojoj dnevnoj sobi. Iako je ugaona garnitura ili pak krevet komotniji, nekako nam je slađe da sednemo u omiljenu stolicu i skupimo se kao klupko. I među stolicama postoje razlike. Savršena stolica za opuštanje prema rečima mnogih dizajnera jeste stolica za ljuljanje. Dovoljno moderna, a opet klasična, lako će se uklopiti sa ostatkom enterijera. Stolica ne mora uvek biti u dnevnoj sobi, već se za nju može naći i u spavaćoj sobi. Možete naći jednostavnije modele sa malo staromodnijim dizajnom, a ima i modernijih modela. 


IO savršena stolica za opuštanje


Nešto novo u svetu dizajna jeste stolica koja svima oduzima dah jeste IO stolica. Model je razvio Juan Ochoa u italijanskom gradu Firenci na FIDI. Elegantna je i prosto mami korisnike da joj se prepuste. Prema rečima dizajnera to je komad nameštaja u kome se osoba konektuje i rekonektuje sama sa sobom. Stolica je zaobljenih uglova, napravljena je od iverice i ravnih panela, pat ako te dve boje drveta daju toplinu. Naziv ove stolice je IO što u prevodu znači « ja » i ima simboliku jer se ovim naglašava to individualno iskustvo koje je drugačije i jedinstveno. 

stolica za opuštanje

Stolica se montira lako, poseduje devet zavrtanja. Putem procesa “samo-montaža” svako može  učestvuje u procesu izgradnje ovog komada. 


Savršena je ona stolica u kojoj se vi osećate opušteno


Naravno, stolica za opuštanje je ona u kojoj se vi tako osećate, to može biti i jednostavna stolica u retro stilu, drvena stolica sa mekanim ručicama ili jedna fotelja u kojoj uživate da provodite vreme. Inovativno rešenje koje preuzima ulogu stolice za opuštanje jesu i lazy begovi. 

Savršena stolica za opuštanje

A sto avanturističkog duga i volite kampovanje i imate vreću za spavanje, sada je možete iskoristi za sedenje u svom domu uz kombinaciju sa naslonom. 


Viseće pletene stolice u bašti


Stolica za opuštanje može se naći u vašoj bašti, jer ne postoji striktno pravilo da je rezervisana za dnevni boravak. Viseće pletene stolice su pravo rešenje jer nisu samo korisne već i su i dekorativni detalji koji će dodatno upotpuniti vaš ekterijer. Možete ih ukrasiti velikim jastucima, ćebićima ili pokrivačima. 

Savršena stolica za opuštanje

Stolice za opuštanje su onaj komad nameštaja gde ćete pobeći od napornog dana uz dobru knjigu i šolju čaja ili kafe. Zato je važno da taj model bude udoban, prostran, kako biste i vi osećali odmorno, opušteno i prijatno. 

stolica zabaštu


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: