Šareni jastuci u spavaćoj sobi

Šareni jastuci u spavaćoj sobi
Spavaća soba mesto je u kome želimo da se odmorimo. Zato su uglavnom te sobe manje i ušuškane. Opremljene tako da se zaista odmorite. Nekako su uvek daleko od gostiju, te nije potrebno da budu prenatrpane detlajima i fotografijama. Krever, noćni stočić, jedan regal i eventualno ogledalo. Prema rečima dizajnera ta soba bi trebalo da bude okrečena u neke nežne nijanse poput plave ili bele. Plava boja simboliše mirnoću i smirenost, ujedno podseća na more i neku lakoću, dok je bela boja uvek boja nežnosti i smirenosti. Možete kombinovati ove dve boje.

Jastuci u sobi


Detalji su važni


Spavaće sobe su uglavnom minimalističkog stila. Sve je jednostavno, dve do tri nijanse dominiraju, ništa preterano. Najbolji način da razbijete taj minimalizam jeste detaljima. Od jastuka do zavesa, lampica i po koje slike na zidu. 

jastuk


Fotografija iznad kreveta


Ukoliko imate prostora iznad kreveta postavite jednu fotografiju. To može biti neki pejzaž u boji, dovoljno da se unese malo dinamike u sobu. 

Šareni jastuci u spavaćoj sobi


Žuto svetlo i šarene zavese


Birajte male lampe sa žutim svetlom. Na ovaj način ćete uneti malo prirode u svoju spavaću sobu. Slično je i sa zavesama. Birajte neke sa šarenim detaljima.  


Šareni jastuci


Još jedan od načina da razbijete monotoniju svoje spavaće sobe jeste šarenim jastucima. Kao propratni detalji bračnog kreveta biće baš ono što je vašoj spavaćoj sobi potrebno. 

spavaca soba


Glomazni šareni jastuci


Jastuci, glomazni, veliki, okrugli, valjkasti, ovalni, pravougaoni, šareni, jednobojni dopuniće vaš krevet, a i vašu sobu. Kako se savetuje trebalo bi da imate jastuke sa belim ili šarenim jastučnicama. Šarene jastučnice uneće vedrinu, određenu dozu topline. Odlučite se za belu posteljinu i uparite je sa šarenim jastucima. Vaša soba će delovati potpuno drugačije. 

jastuk u spavacoj sobi


Sledeći put kada uređujete svoju spavaću sobu, razmislite o ovim detaljima. Ništa suštinski nećete menjati, a dobićete potpuno osveženu sobu uz pomoć malih trikova.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: