Kreativne i neobične sudopere

sudopera
Kao što se ne može zamisliti spavaća soba bez kreveta, dnevna soba bez fotelje ili garniture tako se i ni kuhinja ne može zamisliti bez sudopere. Pored šporeta, sudopera je glavni element kuhinje svakog domaćinstva. 

crna sudopera


Kada kupujemo sudoperu u prvom planu su dimenzija i njen oblik. Ne treba, pak zaboraviti na njenu boju i dezen. Iskoristite ponudu koja je na tržištu šarolika. Veliki broj materijala, boja vam je na raspolaganju. Razmislite, pogledajte i onda izaberite ono što će se najbolje uklopiti sa ostatkom kuhinje. 


suropera u kuhinji


Kreativna i neobična sudopera u crnoj boji


Prva asocijacija koju imamo kada se pomene sudopera jeste pravougaonik ili okrugli oblik. Međutim, ovaj element i te kako može biti drugačiji. U kreativne i neobične sudopere spada crna sudopera. Mnogima će delovati čudno, ali uz jednostavne viseće elemente bez puno ukrasa, crno sudopera može biti pravo i efikasno rešenje. Svoje mesto može imati i u rustičnim kuhinjama. Setite se da je među prvim sudoperama bio model pravljen od gvožđa koje je upravo tamne, crne boje. Među kreativne sudopere našla se i sudopera sa belim koritom i crnom pločom. Kao što možete primetiti i ovde je crno-bela kombinacija dobitna kombinacija. 


zanimljiva sudopera


Biancoronis sudopera


Sudopera koja se posebno izdvaja po svojoj neobičnosti jeste takozvana Biancoronis sudopera koja je osvojila mnoga srca dizajnera. U pitanju je element kružnog oblika, ima čitav set prateće opreme poput mosta sa dve činije, staklenu dasku za sečenje. Svi elementi se lako rotiraju, a ostavljeno je prostora za ugradnju elemenata poput radne površine. Idealna je za bar. 

neobicna sudopera

Tu je i luna bakarna sudopera koje ima dva odvoda što znači da može imati dvostruku namenu. 

zanimljiva sudopera


Ne bojite se da izađete iz ustaljenih formi. Probajte nešto novo. Igrajte se. Izaberite kreativnu i neobičnu sudoperu za svoju kuhinju. Podarite svom kutku novo ruho, drugačije i neobično.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: