Dečija ćebad i posteljina sa najlepšim crtanim junacima

Dečija ćebad i posteljina sa najlepšim crtanim junacima
Ima li šta lepše od toplog kreveta, ćebeta i šolje čaja? Nema, bez obzira da li ste dete ili odrasli, odgovor je uvek isti. Pogotovo, ukoliko je napolju hladno, a vi ste u toplom, ušuškani u svom krevetu, prekriveni omiljenim ćebetom.

decija posteljina 


Ćebe sa omiljenim junakom


Deca obožavaju da se izležavaju pre odlaska u školu ili vikendom, kada znaju da nemaju obavezu da se oblače i odlaze na čas.  Omiljeno ćebe, posteljina sa omiljenim crtanim junakom i šolja toplog napitka. Njima ništa više nije potrebno. 

posteljina za decu


Veliki izbor dečije posteljine


Dečija posteljina je danas raznovrsna te se lako mogu naći kako jastučnice tako i presvlake sa dezenom omiljenih crtanih junaka. Kada je reč o dečacima tu su jastučnice sa likom Spajdermena ili Betmena. Mogu se naći i svi dizni likovi od Simbe do Štrumfova. Kada je reč o devojčicama, one mogu birati između jastučnica sa Pepeljugom, Snežanom ili pak Uspavanom lepoticom. 

decija soba


Pamučno i vuneno ćebe


Ćebe je komad posteljine koje svako dete ima u nekom periodu. Postoji i neka emotivna povezanost sa njim kasnije. I kada odrastu, ćebe se zadržava kao simbol sigurnosti, ali i vredna uspomena. Uglavnom se prave od pamuka i vine, dimenziono su veći od dece, jer je cilj da ih utople i da oni mogu da se ušuškaju i naprave svoj mali krevet unutra kreveta. Mogu biti jednobojni, ali i sa crtanim junacima, poručicama i slično. 

cebe za bebe


Dečija ćebad pored uloge da pruže osećaj topline,  ukrašavaju i upotpunjuju sobu vašeg mališana. To su prava umetnička dela koja daju lični pečat i osećaj pripadnosti vašem detetu. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: