Dečiji kreveti sa fiokom

Deciji kreveti sa fiokom
Nakon završetka školskih časova ili igranja u parku sa prijateljima, deca, kada dođu kući, svoju sobu vide kao svoj kutak kuće. Ona im služi za odmor, nastavak igre i maštarije ili tiho mesto za učenje. Kao što mnogi od nas pokušavaju da održe toplinu i komfor u svojim spavaćim sobama, tako je i deci važno da se osećaju prijatno u svojoj sobi.


Dečiji kreveti

 

Kada krevetac postaje tešnji za vaše dete, pravo je vreme da počnete da razmišljate o kupovini kreveta. Kupovinu određenog kreveta će uglavnom odrediti vaš sistem ocenjivanja bitnosi određenih karakteristika. Nekima od vas će važnija biti esktetska strana, nekima osnovna namena kreveta, a neki će najveći akcenat staviti na samu bezbednost i izdržljivost kreveta ili dušeka.

deciji krevet


Današnje ideje, dizajni i primene kreveta se znatno razlikuju od onih koje smo poznavali pre deceniju. Vaš odabir pravog kreveta za mališana nije ograničen samo na dimenzije i cenu. Sada možete da birate između jednostavnih kreveta, kreveta na sprat ili kreveta sa fiokom. 


Krevet sa fiokom


Nešto sa čim nismo imali mnogo susreta u prošlosti, ali je sad sve veća zastupljenost istih, jesu kreveti sa fiokom. Njihov glavni adut jeste ušteda prostora. Koliko god da je velik stan/kuća ili sama soba mališana, prostor za odlaganje stvari je iz godine u godinu sve manji. Čak iako ste dobro organizovali prostor i naučili svoje dete obavezama o održavanju reda, uvek će vam faliti mesta za pojedine stvari.

krevet sa fiokom


Iz tih razloga, kreveti sa fiokom predsavljaju idealno rešenje. Deca će sama moći da uzimaju i odlažu svoje stvari kad god požele.


Različite namene fioke


Fioka ispod kreveta može poslužiti kao dodatan oblik ormara. Vaši mališani dobijaju novu odeću, prerastaju staru, njihov ormar postaje prepun. Jedna fioka bi tačno nadomestila taj neophodan prostor za odlaganje.

deciji krevet sa fiokom


Fioka ispod kreveta takođe može da služi za odlaganje igračaka, knjiga ili postljine. Dobra strana ovakve fioke je što svako dete može samostalno da je koristi. Njegove igračke se ne nalaze na visokoj polici i ne mora vas da zove svaki čas u pomoć.

deciji krevet


Naša omiljena funkcija fioke ispod kreveta jeste mogućnost da je pretvorite u jos jedan krevet. Ukoliko imate više dece, a manje prostora, stavljanje dušeka u fioku ispod kreveta vam omogućava da uštedite prostor za dodatne stvari u sobi. Na taj način mališani imaju dovoljno svog prostora i međusobnu prisnost.


U odabir kreveta ne zaboravite da uključite mišljenje vašeg mališana.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: