Najudobnije sofe za dnevni boravak
Dnevni boravak je svakako najposećeniji prostor u kući. Svi članovi porodice nekako najviše vole da se okupe u dnevnom boravku i podele neke svoje događaje i doživljaje koje su preko dana preživeli. Osim prijatnosti koju daje dnevni boravak,  tu je konfornost i udobnost. Sofe mogu biti jedne od najudobnijih mesta, na kom će svi ukućani želeti da odmore nakon radnog dana. 


Male sofe


Male sofe su veoma zahvalne kada imate mali stan, odnosno dnevnu sobu. Uz ostali nameštaj možete uklopiti jednu od udobnih sofa. Ukoliko napravite pravi odabir obradovaćete vašu dnevnu  sobu jednim novim I svežim komadom. Veoma malo prostora vam je potrebno kako bi smestili jednu sofu uz koju uvek možete dodati i fotelju. 

male sofe


Konforne i praktične


Udobnost malih sofa ne može se opisati dok se i sami ne uverite. Koliko su  praktiče shvatićete ubrzo. Sofe su veoma lagane i obzirom da su male, sami ćete moći da ih premestite i dnevni boravak uredite po vašoj želji. Nećete morati da čekate na pomoć oko prenošenja stvari i nameštaja.

sofe za dnevnu sobu


Sofe u jarkim bojama


Želite da osvežite dnevni boravak, a nije da ste baš voljni da sve ponovo krečite i preuređujete? Dovoljno je samo da promenite jedan komad nameštaja, nekoliko malih detalja i izgledaće kao da imate potpuno novi dnevni boravak. Sofa je jedan od manjih delova nameštaja koje možete kupiti ili ako je već posedujete, samo presvući u neku zanimljivu boju koja će rasplamsati pozitivnu energiju u vašem domu. Svetle i jarke boje su one koje podizu nivo dobre energije. 

sofe za dnevni boravakMali jastuci


Jastuci su često samo ukras koji zanemarimo, ali i oni su deo tako tople i lepe udobnosti koje nam daje sofa. Uglavnom ne trebamo preterivati sa količinom jastuka kada su u pitanju sofe. One samo po sebi nemaju previše prostora, ali će nekoliko malih jastuka uvek dobro doći. Veoma lepo se mogu uklopiti sa ostalom dekoracijom u dnevnom boravku.

jastuci


Pogodne i za poslovne prostore


U svakoj većoj kancelariji možete se susresti sa prelepim nameštajem i enterijerom koji poručuju da će vam kompanija u koju ste došli pružiti udoban i prijatan boravak. Sofe su veoma pogodne za kancelarije. Prijem klijenata ili odmor uz kafu sa kolegama dok razvijate novi poslovni plan mogu biti prijatniji ukoliko imate sofu. Ona će doprineti opuštenijoj atmosferi u kancelariji i među ljudima u njoj.

sofe za kancelariju


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: