Ovo su detalji kojima ćete vašu dnevnu sobu učiniti malim, luksuznim rajem
Pri uređivanju dnevne sobe, najviše pažnje se obično posvećuje odabiru krupnih elemenata kao što su garnitura, tepih, rasveta kao i izbor umetnina koje će krasiti police i zidove. Međutim, ukoliko se upravo sada nalazite pred ovim zadatkom, tu smo da vas podsetimo da u organizaciji udobne dnevne sobe imate još neke elemente na raspolaganju. Opcije su brojne, a na vama je da odaberete one koje će na najbolji mogući način odražavati vaš stil i svakodnevne navike.


Klub stolovi


Već nekoliko godina u modi, klub stolovi mogu predstavljati dašak svežeg vazduha u vašem dnevnom boravku. Bilo da se odlučite za takozvani statement komad koji će tumačiti glavnu ulogu u vašem enterijeru ili se, pak, odlučite za klub sto koji se uklapa u ostatak nameštaja kao dobro osmišljeni deo slagalice, ovaj komad je uvek dobra investicija. Može biti jednostavnih linija i služiti osnovoj svrsi a može biti i kompleksnijeg dizajna koji uključuje i fioke. Pri odabiru je važno da razmislite kako ćete ovaj komad nameštaja najčešće koristiti. Ukoliko će biti potrebno da ponekad i poslužite goste na njemu, važno je da pri izboru mislite i o visini.


Fotelje


Fotelja kao komad može predstavljati važnu investiciju u stilsko određenje vašeg životnog prostora. Uzimajući to u obzir, ona je deo vaših relaksirajućih aktivnosti nakon napornog dana kao i nezamenljivi deo vikenda kada možda možete izdvojiti vreme za dobru knjigu. Pri izboru fotelje, prvo pitanje koje se nameće je da li se uklapa u ostatak nameštaja, posebno ukoliko u prostoru već postoji garnitura. 

Što se modernih trendova tiče, dizajn fotelja s polovine XX veka vraća se u velikom stilu. Po pitanju veličine fotelje, postoje male, srednje i one u koje praktično mogu sesti dve osobe. Kolokvijalno poznata kao “romantično ćoše”, ova fotelja je veća od klasične fotelje a manja od sofe. Ukoliko nemate mesta za sofu a želite ovakav komad nameštaja radi solo ili relaksiranja u dvoje, možda je baš ovakva fotelja pravi izbor za vaš dom.


Komode


Pored toga što su izuzetno praktične, komode mogu biti važan element estetike vašeg životnog prostora. Zgodna za odlaganje sitnica koje su vam svakodnevno potrebne i praktično je da su vam “pri ruci”, izbor komode je više od estetskog pitanja. Imajte na umu da postoje i vertikalne i horizontalne. Ukoliko komodu kupujete za dnevni boravak, obično je horizontalna bolji izbor. Ukoliko je izbor drveta kvalitetan a dizajn moderan i sveden, komoda će i vršiti svoju osnovnu funkciju i ukrašavati vaš prostor na način da ćete uvek moći da dodajete nove elemente i unapređujete izgled svog životnog prostora bez velikih dekorativnih intervencija.


Dallas - mesto na kome ćete pronaći svoj idealan komad nameštaja


Ukoliko tragate za komodom, foteljom ili klub stolom koji  će odgovoriti na vaše potrebe i savršeno se uklopiti u vaš svakodnevni život, u salonima nameštaja Dallas možete pronaći razne modele, koje odlikuju savremeni dizajn, udobnost i vrhunski kvalitet. U širokom asortimanu, svaki kupac će naći komad nameštaja po svom ukusu i po meri svog prostora. Oplemenite svoj životni prostor odabirom Dallas nameštaja. Kompletan asortiman možete pogledati na njihovom veb-sajtu ili u salonima u Beogradu, Novom Sadu, Tutinu i Novom Pazaru.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: