Drvena gazišta za stepenice

Drvena gazišta za stepenice
Ukoliko živite u kući ili stanu na dva nivoa prilikom uređenja enterijera ne smete zaboraviti na stepenice. Prilikom njihovog uređenja vodite računa da imaju dugotrajan izgled i da se uklapaju sa ostatkom enterijera. 


Drvena gazišta za stepenice


Postoje različiti materijali kojim možete urediti gazišta za stepenice, a svakako je drvo jedno od onih koji će im pružiti dugotrajan i prirodan izgled, te je izbor drveta izuzetno važan. Zato prilikom izbora drveta ne treba da štedite. To se odnosi i na samo postavljanje drveta. Prepustiti to majstorima, koji imaju iskustva u tome, jer i malo vazduha između gazišta i stepenika može proizvesti mnogo problema. 


Hrast, jasen, orah 


Uglavnom se oblažu gornji delovi gazišta najkvalitetnijim drvetom i to se najčešće radi kod betonskih stepenica.  Hrast, jasen, orah, bukva ili čamovina su najčešće vrste drveta koje se koriste za prekrivanje gazišta, s obzirom na to da to i jesu najizdržljivije vrste drveta. Gazišta se prave po meri i želji koje sami izrazite, samo je bitno da nađete nekog ko će vaše stepenice učiniti baš po vaših željama. 


Drvena gazišta za stepenice


Drvena gazišta za stepenice donose duh prirode


Drvena gazišta za stepenice približavaju i unose duh prirode u vašem dom. Možete se igrati i kombinovati nekoliko vrsta drveta za gazišta. Učinićete stepenice drugačijim i svakako originalnim. Pre nego što se odlučite za neki dezen za gazište vašeg stepeništa razmiliste šta želite da postignete njihovim novim izgledom. 


Drvena gazišta za stepenice


Drveta gazišta za stepenice nisu nužno rezervisana za rustične enterijere, već se lako mogu uklopiti i sa modernim stilom. 


Različitim dezenima i oblicima stepenicama možete  ulepšati i osvežiti svoj dom. Na koje sve načine možete urediti svoje stepenice i drugim materijalima osim drveta možete pročitati u posebnom tekstu – ovde. Neka vaše stepenice zablistaju na najlepši i najkvalitetniji način, jer mali detalji čine život lepšim i ugodnijim. A detalji su pravo ono što upotpunjuje jedan dizajn. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: