Uređenje stana od 40 kvadrata

Uređenje stana od 40 kvadrata
Jedna od važnih stvari na koju morate obratiti pažnju prilikom uređenja stana jeste njegova kvadratura. U skladu sa njom možete kombinovati i praviti raspored nameštaja. To ne znači da ako je stan malih dimenzija ne može lepo da se uredi da ne izgleda kao buvljak natrpanih stvari. Uz dobar raspored prostorija mali stan može biti podjedanko uređen i lep. 

mali stan


Koja je onda to optimalna kvadratura, idealna za stanovanje? Ne postoji neka opšta definicija niti odgovor na to pitanje. Sve to zavisi kao što smo već rekli od rasporeda prostorija. Ukoliko je stan projektovan na pravi način, nećete imati problema sa uređenjem. 


Stan od 40 kvadrata – zlatna sredina


Zlatna sredina je stan od 40 kvadrata. Nije mali, ali nije ni veliki, što bi naš narod rekao taman. To je jednosoban stan, a uz dobro projektovanje to može biti i dvosoban stan pod uslovom da su sobe pravilno podeljene. Kod ovakih stanova možete se igrati sa stilovima. Ne morate toliko da vodite računa o prostoru prilikom kupovine garnitura i ormara, jer ćete uvek naći komad adekvatnih dimenzija. 

stan 40 kvadrata


Uredite svaku prostoriju


Uređene stana od 40 kvadrata pruža mogućnost da se svakoj prostoriji podjednako posvetite. Tako da nećete zapostaviti na primer hodnik koji se često potiskuje. Možete odvojiti dnevnu sobu od trpezarije, tako da svaka ima svoju funkciju. Ne morate spajati stolove, već se komotno opustiti kada vam dođu gosti. 

uređenje stana


Stanovi za pordice sa decom


Stanovi od 40 kvadrata su idelani za porodice čak i sa dva deteta, jer možete imati sobu samo za decu i za vas, plus dnevnu sobu gde želite svi zajedno da se družite. 

mali stanovi


U poslednjih nekoliko godina sve više su u izgradnji stanovi koji su malo manji, ali opet sa dobrim rasporedom. Ključ je upravo u tome. Dobar raspored, odlično uređen stan!


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: