Dekoracija stola
Prijatna i lagodna atmosfera ne zahteva samo ukusnu večeru već i uređivanje prostora za lepšu atmosferu. Ukusna večera može izgledati još bolje, a evo i kako.


Sitnice koje ulepšavaju sto


Stolnjak je svakako ono što je podloga za sve. Najjednostavniji i ono što svako u svojoj kuhinji ima je svakako beo stolnjak. Ne morate kupovati posebno, već iskoristite ono što imate. Na beloj podlozi je svakako vidljivije sve ono što je u boji i svaki detalj koji ste želeli da istaknete.  


Razne sitnice koje možete staviti na sto ukoliko je dovoljno velik  jesu razni oblici, aranžmani cveća, suvo cveće kao i razni kristalčići i sveće. Sve ove male sitnice ulepšaće vam dekoraciju stola ali samo ako su sa ukusom i merom izabrani. 


Raznovrsni oblici posuđa


Ono što je svakako važno, jesu tanjiri i ostalo posuđe u koje servirate vaša ukusna jela. Veoma je bitno da je posuđe simetrično ili da je određene boje kako bi se uklopilo u ostalu dekoraciju. Razumljivo je da ćete izabrati ono što godi vašem oku. Pažljivo odaberite posuđe jer ono zauzima najviše mesta na stolu i nekada ono nadvladava svu dekoraciju. Stavite samo dve-tri činije različite boje i bele tanjire, vaš sto će odisati svežinom i čistoćom beline jer će odudarati od jarkih boja činija. 

posudje


Salvete su ono što svakom privuče pažnju


Dosadilo vam je savijene salvete na pola kao da sedite u nekom jeftinom restoranu, a potrudili ste se da sve ostalo izgleda besprekorno? Bezbroj ideja postoji kako i na koji način upakovati salvetu, a i escajg u njih. Salvete u boji ili one šarene svakako treba izabrati u odnosu na boju stolnjaka i boje tanjira. Nude se dve mogućnosti-salvete koje stoje na tanjiru kao 3D ili one koje se nalaze na ili pored tanjira. Koja je po vašoj meri? Pogledajte, pa sami prosudite šta je ono što vam se dopada: ili
Jednostavna dekoracija

Neko ipak ne želi sve te sitnice na stolu, voli bele tanjire, beli stonjak ali i sam uviđa da bi ipak nešto moga da doda kako ta belina ne bi postala ružna. Kako bi se razbila monotonija beline možete dodati jedan detalj koji će promeniti celu priču.  Buket jesenjih ruža u svim bojama vaš sto će učiniti pravim elegantno i sofisticirano uredjenim. Jer bela boja je nota elegancije u svakom slučaju. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: