Uređenje terase

uređenje terase
Vreme uglavnom provodimo u zatvorenom prostoru, na poslu, u kući, kfiću ili restoranu. Veoma često je to zatvoreni prostor koji nema baš onaj dašak svežine kojima svima nedostaje, koji razbistri  ulepša sve misli. Nakon radnog dana ili vikendom želimo da to malo našeg slobodnog vremena provedemo na svežem i čistom vazduhu. Sve više i više ljudi se odlučuje za život u gradu, sto znači da većina njih živi u stanu i nema dvorište. Ljudima koji žive u stanu terasa predsavlja jedan od prostor za opuštanje na svežem vazduhu.


Detalji koji će ulepšati vašu terasu


Naravno, sve u zavisnosti koliko prostora imate na raspolaganju, možete usvojiti neki od naših predloga i urediti svoju terasu. Šareni jastučići, detalji kao što su sveće, lampiće i cveće uvek mogu da ulepšaju terasu. 

terasa


Mali vrt na vašoj terasi


Biljke mogu napraviti pravi mali vrt od vaše terase. Uz predivne puzavice, cvetove i ostale biljke vaša terasa će izgledati lepše i opuštenije. 


Nameštaj za terasu


Lagane stolice koje lako možete sklopiti i sto koji će služiti za kafu, knjigu ili čak neki mali doručak su veoma funkcionalni. Svi elementi za uživanje su tu. Veoma lako možete napraviti od paleta udobnu sofu koja će uz nekoliko jastuka izgledati zanosno. Ukoliko imate prostora ono što bi vam mi veoma rado preporučili jesu ljljaške koje možete smestiti na vašu terasu i neizmerno uživati.


Terasa u boji


Obojite terasu po vašoj volji, neka pogled na vašu zgradu izdvaja baš vaša terasa. Vesela i lepa boja umesto sumorne, crne Ili braon svakako će doneti više osmeha. Uredite svoju tresu veoma brzo i jednostavno, tako što ćete je jednostavno okrečiti u plavu ili žutu boju, pa će ona čak i zimi, uz novogodišnju dekoraciju, izgledati veličanstevno. 


Velike terase i velike mogućnosti


Ukoliko imate veliku terasu pred vama je savršen prosor koji treba oplemeniti i dati mu savršen sklad. Ovde osim što možete uživati u jutarnjoj kafi, možete organizovati i druženja, roštilj, gledanje utakmice ili igranje nekih društvenih igara. Uredite terasu tako da možete na njoj da uživate sa vama dragim osobama.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: