Braon kuhinje

braon kuhinja
Kuhinja je oduvek bila simbol topline. Zato se za nju kaže da je srce svakog doma, tačka od koje svi kreću u obavaljanje svojih dnevnih obaveza. Da bi se održao taj status ali i osećaj potrebno je posvetiti vreme njenom uređenju. 


Bez obzira da li imate malu ili veliku, postoje kreativna rešanja kojim ćete ih učiniti kao da su iz časopisa. Crno-bele kuhinje su uvek u modi i sa tom kombinacijom nećete pogrešiti. 


Braon boja


Među dobrim bojama za kuhinju stručnjaci savetuju da se bira braon boja. Braon jeste simbol neke topline i uglavnom se povezuje za jesen kada sve oživi i olista. Braon asocira i na drvo i na prirodu. 

braon kuhinja


Braon ravna površina


Braon ravna površina, viseći elementi i eto novog izgleda kuhinje. Ukoliko ubacite neki drveni trpezarijski sto sa stolnjakom zanimljivog dezena dobijate kuhinju sa obrisima rustike. 

braon radna površina


Pločice u braon boji


Druga varijanta jesu pločice u braon boji. To mogu biti jednobojne pločice, na kockice, mozak koji će imati nešto u braon tonovima. Izbor je veliki, te je na vama da se odlučite za one modele koji će se najbolje uklopiti u vašu početnu ideju. 

trpezarija


Braon zavese


Možete uzeti braon zavese. Birajte uvek neke laganije kako bi prirodna svetlost mogla da prodre u vaše srce doma. 

uredjenje kuhinje


Rasveta


Braon efekat možete postići i adekvatnim odabirom rasvete tako što ćete birati žute sijalice. Neka bude jedno glavno svetlo u centru  dok se pomoćna mogu postaviti po želji. 


Prostirka sa braon nijansama


Ukoliko imate prostora možete postaviti i neku prostiruku koja ima braon nijanse. S tim što ne treba preterivati. Prostirke se preporučuju ukoliko imate laminat ili parket. Ako podnu površinu čine pločice onda prostirka nije preporučljiva. 


Kada uređujete kuhinju ne zaboravite da je to mesto u kome sve pleni od toplote, zato birajte one elemente i boje koje će samo dodatno pojačati taj osećaj i duh.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: