Metalni držači u kuhinji

Metalni držači u kuhinji
Istraživanja su pokazala da je u većini domaćinstava kuhinja srednje ili male veličine. Nekako su po nekom nepisanom pravilu dnevne sobe prostrane, velike, dok su kuhinje uglavnom spojene sa trpezarijom. Zbog ograničenosti prostora, kuhinje su često prenatrpane, ispunjene i onim što je potrebno, a često i sa onim što se ne koristi. Problem prostora može se rešiti uz pomoć nekoliko kreativnih rešenja. 


Police 


Police u kuhinji su pravi spas. Možete ih ispuniti svim namernicama, posuđem.. Viseći elementi nikada ne izlaze iz mode i uvek se lepo uklapaju, a pritom ne zauzimaju prostor, već omoćuju bolje i slobodnije kretanje u kuhinji. 


Držači 


U držačima je spas. Verovali ili ne, ova mala pomagala mogu vas rešiti pravih muka. Prenosivi su, mogu se postaviti blizu frižidera, na samoj radnoj površini ili ispod sudopere. Metalni držači su zbog samog materija od kojeg se izrađuju čvršći i mogu podneti veći teret. Ako se odlučite da ih stavite ispod sudopere, postavite ih sa unutrašnje strane vrata. Uglavnom je ovaj prostor rezervisan za sredstva namenjana za čišćenje. Možete sve rasporediti u nekoliko manjih korpica i posuda koje će te zakačiti za držače. 


Zidovi 


Iskoristite svaki slobodni deo zida. Metalna ploča sa kukicama gde možete odložiti šoljice ili priobr. Ne samo da ćete dobiti na prosotru, već će to delovati i jako zanimljivo.

 


Jedno od modernijih rešenja jeste da ugradite par pregrada sa metalnim držačima i tu poređate pribor koji najčešće koristite kako bi vam sve bilo na dohvat ruke. 

Ne plašite se već iskoristite svoju kuhinju. Primenite neka od gore pomenutih rešenja. Ne samo da ćete dobiti funkcionalnu kuhinju, već kuhinju sa novim duhom. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: