Šik kupatila u različitim stilovima

Šik kupatila u različitim stilovima
Mesto koje nam pruža pravo opuštanje posle napornog dana svakako je i mesto koje treba da uredimo baš onako kako smo želeli. Ukoliko nemate ideju za uređivanje kupatila i ne znate kako bi vi to zapravo mogli da uredite, a tako da bude sa ukusom i stilom, možete pogledati neke ideje koje smo pripremili za vas. 

Jedino što vam je zapravo na umu jeste da ono ne izgleda kao mnoga druga i da je potpuno šik.  


Neverovatne kombinacije 


Šik kupatila su obično ona moderna i lepa kupatila, ili ipak nije tako? Spojiti nespojivo i dobiti nešto što danas nazivamo šikom je zaista veliki izazov. Kombinacija različitih stilova je ono što nam daje fantasičan izgled. Uređivanje enterijera kupatila postaje pravi izazov kada su stilovi različiti. Širok spektar ideja je pred vama ukoliko ste spremni na nešto neobično  i drugačije. 

kupatilo


Loši izbori 


Ekstravagantan izbor pojedinih segmenata kada je reč o uređivanju kupatila može dovesti do neukusa. Zato je veoma važno da napravite pravi izbor i svoje kupatilo učinite šik. Veoma često u želji da sve ispadne najbolje što može, od silne želje izgubi se pojam o onome što smo imali na umu kada smo osmišljavali izgled našeg novog kupatila.


Moderan je rustičan izgled


Veoma često se zamislimo kako je sve što smo nekada koristili odjednom postal veoma moderno, a mi smo ga stavili u neku ostavu. Evo prilike da osvežite svoje kupatilo i date mu jedan moderan, a star predmet. Prelakiran i osvežen ući će u vaše kupatilo novi ormarić, ladica ili držač za peškire. Svi će se diviti vašoj kreativnosti, a potrebno je samo malo truda i vremena, i vaše ruke mogu sve.

uredjenje kupatila


Različiti oblici kada


Kada je veoma udobna ukoliko imate vremena za duža opuštanja. Veoma šik i moderne su postale kade različitih oblika koje možete smestiti u vaše kupatilo. U boji ili ne, one će biti veliki detalj koji će ulepšati, a u isto vreme vam pružiti trenutak mira i opuštanja.

sik kupatila


Šarene pločice 


Pločice su svakako ono što je možda i najbitnije u uređivanju kupatila, jer su baš one ono što ne možete tako lako promeniti. Ukoliko želite atraktivan izgled, crne pločice ili pločice u jarkim bojama su pravi izbor za vas. One mogu promeniti celokupan izgled kupatila, a u odnosu na njih sve postaje drugačije. 

plocice za kupatilo


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: