Dečiji kreveti na sprat

Dečiji kreveti na sprat
Ukoliko živite u malom stanu, a imate više od jednog deteta možete imati problema sa nedostatkom prostora.  Da biste dečiju sobu učinili iole prostranijom razmislite o dečijim krevetima na sprat. Ovaj komad nameštaja ne samo da će vam uštedeti prostor već će učiniti sobu i lepšom. Krevetići na sprat nikada ne izlaze iz mode, a mnoge porodice ih zadržavaju čak i kada deca odrastu. 


Dodatna zabava za decu


Ima nečeg u njima zbog čega ih deca vole. Oni u njima vide svoj dvorac, svoj kutak. Postoje merdevine uz pomoć koji se penju i silaze, pa ima nečeg i u tome. Devojčice pretvaraju svoje krevetiće u male dvorce, dok su dečacima to skloništa za igračke i vojnike. 


Čvrsti i jaki


U početku su to bili obični krevetići. Ram, dušek, merdevine, pravljeni od drveta. Vremenom se i to promenilo. Usavršavale su se tehnike, tako da su to sada mala umetnička dela za decu.  Prilikom kupovine krevetića vodite samo računa da je to sve dobro zašafreno, jer oni moraju da podnesu određeni teret. Pogotovo ukoliko krenu da skaču po njima. Zato je važno da budu pravljeni od punog i jakog drveta. Gornji krevetići su uglavnom dobro ograđeni i sa jedne i sa druge strane kako ne bi došlo do nekog ispadanja. Bitno je da ta ograda bude dovoljno visoka kako deca ne bi mogla da je preskoče.  


Dodatne fioke i pokretne merdevine


Ramovi kreveta ili okviri mogu biti u različitim bojama, u zavisnosti od ostatka enterijera.  Možete i kombinovati ukoliko imate dečaka i devojčicu, tako da se kreveti međusobno razlikuju. Mogu imati i dodatne fioke za posteljinu i odlaganje igračaka, a merdevine su pokretne. Dobra strana je što ih možete koristiti u druge svrhe.  


Ukrasite ih detaljima 


Jednom kada ih nabavite videćete koliko će vaša deca uživati u njima.  Dodajte tome i velike, udobne jastuke, toplo ćebe i posteljinu sa likovima crtanih junaka njihovoj sreći neće biti kraja. 


Dečiji kreveti na sprat – zabavljaju mališane, a vama štede prostor.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: