Svetlucave nalepnice za zidove

Svetlucave nalepnice za zidove
Današnja deca preferiraju one igračke koje sviraju određenu melodiju, ispuštaju zvučne efekte, imaju određeni mehanizam za kretanje ili svetle. Devojčice su uvek volele šljokičave, svetlucave haljine za lutke, a dečaci svetleće mačeve. Svetlucave nalepnice za zidove, iako nisu igračke, mogu da probude maštu dece podjednako dobro kao da jesu.


Strah od mraka


Mnoga deca se boje potpunog mraka. Iz tog razloga im roditelji, uglavnom, pale lampice u ćošku sobe ili ostavljaju otvorena vrata kako bi ulazila svetlost iz hodnika. Strah od mraka je prirodna pojava, kao i strah od visine. Svetlucave nalepnice predstavljaju idealnu zamenu za bilo koji način prinosa svetlosti. 

stikeri za zid


Ušteda


Ukoliko se odlučite za stavljanje svetlucavih stikera u dečiju sobu na taj način ćete smanjiti potrošnju električne energije koju biste iskoristili da vam svake noći, cele noći, svetli lampa u dečijoj sobi. Takođe, ne morate ni da kupujete baterije kao što biste morali, na primer, za bežične lampe.


Kompaktno mesto za nalepnice


Dobra strana samolepljivih svetlucavih nalepnica jeste ta što nemate određeno mesto na koje morate da je stavite. Ne mora da stoji u ćošku blizu utičnice ili da tražite dodatan prostor za nju na noćnom stočiću. Možete da ih zalepite na bilo koji deo zida, plafona, ormara ili vrata. Pomoću ovih nalepnica će vaše dete mirno spavati i imaće novi detalj koji će značajno ulepšati sobu.

nalepnice za zid


Različiti oblici


Svetlucave nalepnice možete naći u raznim oblicima. Možete vašeg mališana da obradujete stikerom u obliku omiljenog crtanog junaka, automobila, životinjice, meseca i zvezde.. Još jedna prednost, u pogledu estetike, jeste ta što možete naći nalepnice koje sijaju u boji koja vam najviše odgovara.

nalepnice za sobu


Praktičnost


Još jedna zanimljiva i korisna ideja jeste da zalepite nalepnice oko utičnice, prekidača ili nekog drugog mesta koje želite da pronađete u mraku. Nalepnice će vam pomoći da se orjentišete u prostoru uprkos manjku svetla.

stiker za zid


Svetlucave nalepnice nikada neće izaći iz mode kada su u pitanju deca.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: