3D Tapete

3D Tapete
Tapete su onaj detalj koji će vam pomoći da uz malo mašte I kreativnosti postignete potpuno drugačiji izgled prostorije. Uz pomoć njih možete naglasiti neki određeni detalj, komad nameštaja, pa čak i celu prostoriju. Sve zavisi gde ih tačno želite postaviti. Tapetama ćete dobiti originalan i jedinstven prostor I to brzo i lako. 


3D tapete novi detalj vašeg doma


Izbor dezena je ogroman, od jednobojnih do šarenih, jarkih, a  za koji ćete se odlučiti opet zavisi od vas i ostatka enterijera i stila dominira celokupnim domom.  A novina jeste da sada postoje i 3D tapete koje će dodatno učiniti vaš dnevni boravak zanimljivim i drugačijim. One su praktične, privlačne i što je najvažnije stvaraju osećaj prijatnosti.

 

3D Tapete


Neobične šare, veliki izbor dezena


Postavljanjem 3D tapeta zidovi  dobijaju novu dimenziju, te ćete se oduševiti izgledom koji će ove tapete pružiti prostoru u kome provodite većinu vašeg vremena kada ste kući sa vašim ukućanima. Neobične šare, izbočine, ornamenti doprineće luksuznom izgledu vašeg dnevnog boravka. Visok kvalitet kao i stil krasiće vaš dnevni boravak u punom saju. 

Na ovaj način priuštićete sebi odličnu dekoraciju koja će vam trajati i kojoj će se svaki vaš gost diviti. 


Prilagodite dezen ostatku enterijera


Draž ovih tapeta jeste da se one postavljaju samo u dnevnom boravku već svoju ulogu mogu ostvariti i u kuhinji, spavaćoj sobi i u dečijom sobi. Dezen se naravno prilagođava i bira u skaldu sa ostatkom prostorije


3D tapete u dečijim sobama 


3D tapaete su posebno zanimljive mališanima, pogotovo što se sada mogu naći dezeni njihovih junaka iz omiljenih crtanih filmova. 


3D Tapete


Tapete u kuhinji


Ukoliko ih dodajete u kuhinji, najbolje bi bilo da imaju neke neutralne dezene.  Uglavnom se koriste  dezeni sa kockicama ili prugama. Ne morate celu kuhinju oblepiti tapetama, dovoljno je da to uradite sa jednim zidom i da postignete promenu. 


3D Tapete


Mornarski dezeni na tapetama


U kupatilu birajte one boje koje će dodatno uneti smirenost poput plave, bele, nežno sive ili tapete koje imaju mornarski dezen. 


3D tapete drečavih boja


Specifičnost 3D tapeta jeste da se dobija iluzija te treće dimenzije, što ih dodatno čini zanimljivim, tajnovitim i privlačnim. Njihovi dezeni su zato i drugačiji, pa možete naći čak i dezen koji hipnotiše ili dezen drečavih boja.


3D Tapete


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: