Komode za dnevni boravak

Komode za dnevni boravak
Svaka prostorija u domu treba da ima nešto svoje, neki svoj specifikum, nešto po čemu će se odvajati od ostalih i sačuvati svoju prvobitnu namenu i funkciju. Spavaće sobe bi trebalo da su jednostavne, ne prenatrpane, skromne i umirujuće. Kupatilo je mesto za opuštanje, kuhinja za okupljanje i toplinu, a dnevni boravak prostorija u kojoj provodite najviše slobodnog vremena. 


Pregršt ideja za dnevne boravke


Ako želite da unesete neku promenu u svoj dom, možete krenuti upravo od sređivanja dnevne sobe. Pre upuštanja u ovaj proces, valjalo bi da imate neki plan ili bar okvirnu ideju šta želite da postignete ovim renoviranjem. Dnevni boravak može da izgleda potpuno drugačije ako mu promenite i samo jedan detalj. Pregršt je ideja uz pomoć kojih možete promeniti „odelo“ svoje dnevne sobe. I ono što je jako važno jeste da vam nije potreban veliki budžet da sve te ideje sprovedete u plan. Potrebno je malo mašte i kreativnosti. 


zanimljive komode za dnevni boravak


Zemljani tonovi su uvek dobra ideja 


Ukoliko živite u malom stanu, najbolje je da promenite zavese i okrečite zidove u svetlije nijanse. To će učiniti prostoriju širom i udahnuće pozitivizam i optimizam. Zemljani tonovi se uglavnom preporučuju za dnevne boravke i to čitava paleta od krem i bež do neutralne crne i bele. Možete ubaciti neku manju komodu zemljanih boja. Sa komodicama se možete igrati, pa kombinovati otvorene i zatvorene. 


Komodice sa ravnim linijama


Ono što nikada ne izlazi iz mode jesu idealno ravnije linije polica koje vašem dnevnom boravku pružaju moderan izgled.  Ako želite da se malo poigrtae sa oblicima onda vam preporučujemo trapezaste zidne police. Tu možete odlagati knjige, suvenire, sat ili po neku fotografiju. Sve te lične stvari daju intimnu notu vašem dnevnom boravku. 


Komode za dnevni boravak


Komode kombinujete sa ostatkom enterijera 


Kada je reč o mestu komodice, gledajte da to bude u skladu sa celokupnim rasporedom drugih elemenata, ali tako da se sve to uklopi, a ne da deluje kao disharmonija. Plus, ukoliko vam se učini da je komoda mala, možete uvek dograditi ili ubaciti i neke police, koje će naravno pratiti dizajn komode. 


Komode za dnevni boravak


Komode od iverice


Prilikom odabira materijala za komodice vodite računa o kvalitetu. A i ovaj komad nameštaja treba da bude ne samo estetski lep, već i funkcionalan. Drvene police su uvek u modi, a i unose taj neki retro stil koji je sve prisutniji u svetu dizajna. Retro komode su idealne za veće stanove ili kuće, dok se za male stanove preporučuju komode od iverice ili medijapana. Najbolje bi bilo da ih postavite blizu televizora. 


Komode po meri


Danas je moguće i naručiti komode za dnevni boravak po meri. Na ovaj način sigurno nećete pogrešiti, a dobićete komodu kakvu ste želeli i kakva vam je zaista potrebna

. 

Komode za dnevni boravak


Ne žurite. Raspitajte se, napravite plan, a onda krenite u kupovinu i realizaciju planova. U tome je ključ uspeha. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: