Nalepnice za zidove dnevnog boravka

Nalepnice za zidove dnevnog boravka
Dekoracija dnevnog boravka ponekad iscrpi sve ideje. Nalepnice za zidove su  jedan od jednostavnijih i bržih načina dekoracije kada je reč o zidovima. Kreativna, a veoma lepa dekoracija može ulepšati vaš dnevni boravak. Od dosadnih, jednobojnih zidova napravite zanimljive i intresantne. Budite kreativni i krenite u potragu za nalepnicom koja će ulepšati vaš dnevni boravak.


Nalepnice raznih oblika


Kada krenete u potragu za savršenom nalepnicom, prosto ćete biti u dilemi. Toliko lepih i neobičnih, a tu su i razni oblici i efekti koje pružaju. Pre svega izaberite prostor na zidu koji želite da popunite. Tako ćete skratiti izbor. Nalepnice mogu biti kao celovita slika ili iz delova, pa samostalno možete odrediti gde će se šta nalaziti. Prostor koji izaberete na zidu će diktirati uslove. Morate biti obazrivi i nemojte preterivati.

nalepnica


Jednobojne ili šarene


Od vašeg ukusa i enterijera dnevnog boravka zavisiće i izbor nalepnice. Sa jednobojnim nalepnicama ne možete pogrešiti, to je sigurno. Ali zašto se nekada i ne poigrati sa bojama? U jednobojnom dnevnom boravku, gde je potrebno malo vedrine i boja, ovo rešenje je idealno. Budite optimistični i izaberite nalepnicu u boji. U dnevnom boravku koji je već potkrepljen spektrom boja, izaberite jednobojnu. 

nalepnica za zid


Nalepnice za jedan, dva ili više zidova


Pre svega bitan je sklad stila i ukusa. Ukoliko niste baš sigurni da li će nalepnice izgledati previše na zidu, najbolje je da se posavetujete sa stručnim licem. Preterivanje uglavnom vodi neukusu, a dnevni boravak je mesto za uživanje i prijatnu atmosferu. Jedan zid sa efektnom nalepnicom biće fokus dnevne sobe. 

nalepnica za zid


Naročito primamnjive deci 


Stikeri su veoma popularni kod najmlađih. Ukoliko se odlučite za kupovinu nalepnica, povedite i dete. Sasvim sigurno ćete osim za dnevni boravak pronaći i nalepnice za njegovu sobu. Dečija soba će uz nalepnice biti omiljeni kutak deteta. Intresantne nalepnice mogu biti sa omiljenim likom iz crtanog filma. 


Brzo i lako zamenljive 


Postoji još jedan od razloga, zašto su nalepnice dobra dekoracija. Osim što se veoma lako lepe na zid, isto tako se mogu zameniti ili skinuti. A mesto gde su bile, biće neoštećeno. Naravno, ukoliko kupite nalepnice slabijeg kvaliteta, zid može da se ošteti. 


Dekorativni detalj


Kada razmišljate o veličini nalepnice, najbitniji je prostor gde će ona biti. Možete izabrati veoma malu nalepnicu koja će biti dobar dekorativni detalj. Bez obzira na veličinu, bitan je sklad. Dnevni boravak i sa jednim malim detaljem može dobiti svež izgled. Detalji su ono što je nekada od presudne važnosti za enterijer. 


Gde sve možemo staviti dekorativne nalepnice 


Dnevni boravak, hodnik ili spavaća soba, vas ili vašeg deteta, može dobiti nov detalj. Nalepnice su veoma pogodne za sve prostorije, na vama je samo da izaberete zid. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: