Korpe za veš

Korpe za veš
Kada su kupatila u pitanju najviše se pažnje obraća na njihovu fukcionalnost i kompaktnost. Međutim, prave nedoumice i ideje za uređenje dolaze sa prvim detaljima. Bitno je imati na umu da svaki deo bilo koje prostorije u vašem domu utiče na vaš osećaj pripadnosti i lagodnosti. S toga, ni jedan predmet ne treba smatrati manje bitnim, pa tako ni korpe za veš. 


Različiti materijali


Kada su u pitanju predmeti poput korpi za veš najviše se obraća pažnja na njihovu namenu, dok se estetika ostavlja po strani. Međutim, kada dođe trenutak kupovine, predstavljen nam je izbor između pletenih, plastičnih i metalnih korpi. Izbor boje se kreće od bele, preko crne, do šarenih. Takođe možete birati korpe sa ili bez poklopca, kao i sa ili bez rukodržača. Možete naći i korpe koje podsećaju na dzakove sa natpisima poput „home“ („dom“) ili „laundry“ („veš).

peskiri


Veličina kupatila kao smernica pri odabiru


Ukoliko je vaše kupatilo prostrano, možete ga ispuniti sa više korpi za veš. Svakoj od njih možete odrediti različitu namenu, na primer, jednu za čiste peškire, drugu za prljav veš. Međutim, ako ne raspolažete sa previše prostora, možete naći čak i komode koje će, recimo, imati u svom sastavu fioke za donji veš, bodi majice i slično, kao i poseban odeljak koji predstavlja korpu za veš. Takva komoda bi ispunila vašu ideju za uređenje kupatila kao i praktičnu stranu.


Uklapanje u ostatak enterijera


Kao što smo već naglasili, svaki detalj doprinosi vašem doživljaju prostorije. Korpe za veš su lake sa uklapanje u zamišljenu sliku prostora. Preporučujemo vam da u skladu sa bojom pločica i sanitarije za kupatilo kupite, na primer, držače za peškire, držače za četkice i prostirke. Nakon toga bi trebalo da lako nađete korpu za veš koja će se jednostavno uklopiti u zamišljen prizor. 


Korpe za prenošenje veša


Pored klasičnih korpi za veš, možete nabaviti i prenosive korpe za veš. One vam omogućavaju, na primer, prenošenje veša iz klasičnih korpi do mašine za pranje veša, ili od mašine do sušalice. Njihova prednost je što su lake za nošenje, ali mogu da podnesu veliku težinu. Ove korpe takođe možete naći od različitih materijala i boja.


Kupovina


Korpe za veš su skoro nezaobilazni predmet svakog kupatila, s toga je i njihova nabavka jednostavna. Njihova ponuda je poprilično rasprostranjena. Možete ih naći u svakoj bolje opremljenoj radnji. Cene se kotiraju slično u svim prodajnim objektima. 


Korpe za veš vam olakšavaju svakodnevne kućne poslove.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: