Prostrane garniture

Prostrane garniture
Najbolja strana velikih dnevnih boravaka leži u tome da niste ograničeni. Imate slobodu da se igrate sa prostorom, u kome možete lako smestiti prostrane, velike garniture. U pitanju su modeli koji imaju još jedan deo za sedenje tako da će svi gosti moći da se smeste, a da se pritom niko ne gura i stiska. Ovim ćete učiniti prijatno i udobno druženje. 

Prostrane garniture


Mislite na dimenzije


Velike garniture zahtevaju i veliki prostor na kojem trebaju da se smeste, te nemojte pretrpavati dnevni boravak u želji da imate veliku garniture, jer ćete narušiti prohodnost dnevnog boravka i ometaćete svaki prolazak kroz isti. Sve mora biti srazmerno prostoru koji posedujete i stvarima koje želite da smestite u isti. Zato je važno da uvek mislite na dimenzije garniture i dnevnog boravka, upravo jer glomazni i nesrazmerni komadi nameštaja gutaju prostor. Dnevni boravak sa ovakvim garniturama izgleda luksuzno i sofisticirano. Osim prijatnog i komfornog boravka u dnevnoj sobi, pokupićete sve simpatije za dobar izbor i stil. 

Dnevni boravak


Garniture-krevet za manje dnevne boravke


Problem se javlja ukoliko živite u malom stanu, gde garniture imaju dvostruku ulogu. To je mesto za sedenje ali i komad nameštaja za spavanje. Tada je važno da izaberete kvalitetne garniture koje imaju jake mehanizme za razvlačenje. Izbor tih garnitura je veliki, jer imate mehanizme za razvlačenje sa dušekom i bez, a postoje i neki modeli sa dodatnom kutijom za odlaganje posteljine. Ovim ćete dobiti prostor koji možete iskoristiti za druge detalje. 

Prostrane garniture


Prostrane garniture od kože i štofa


Važna stvar jeste i materijal od koga se prave garniture. Među popularnijim jesu štof i koža, posebno koža. I među njima ima nijansi, ali ono čime vi treba da se vodite jeste kvalitet jer je potrebno da materijal bude prijatan na dodir, a lak za održavanje. To treba da bude čvrst materijal otporan na habanje. Ono što je postao trend jesu garniture koje su prevučene eko-kožom koje su sve kvalitetnije, deluju kao prava koža, a ekonomičnije su i lako se održavaju. 

Prostrane garniture za dnevni boravak


Prostrane garniture idelan su komad nameštaja za dnevni boravak. Birajte one koje će se uklopiti sa ostatkom enterijera, gde će se vaši gosti smestiti i uživati. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: