Regali za dnevni boravak

Regali za dnevni boravak
Bilo da živite u malom stanu, penthausu ili ogromnoj vili, dnevni boravak je mesto u kojem uglavnom provodite najviše vremena. Zbog toga je važno da baš ova prostorija ima vaš lični pečat. Zato budite kreativni i stvorite savršen ambijent za vas i vaše prijatelje. U tome će vam pomoći detalji.  Zato treba pronaći idealno mesto za regal u vašem dnevnom boravku.


Fotografije, razglednice, pokloni prijatelja sa putovanja, po koja činija, televizor. Sve ono što čini jedan dnevni boravak. Potreban vam je regal koji će istaći sve te uspomene i druge vama značajne stvari.


Belo širi prostor


Kada želite da vaš mali dnevni boravak izgleda veće nego što to zaista jeste, okrečite sobu u belo i upotpunite je stvarima bele boje. Beli regali ne samo da doprinose iluziji zvani veći prostor, već daju osećaj čistoće u vašem stanu. Ova boja unosi više svetlosti u vaš boravak, a police bele boje dovode do izražaja sve one sitnice kojima svojoj dnevnoj sobi dajete svoje ja. Najbolji izbor za vas su jednostavni regali, sa tek nekoliko pregrada, bez preterano mnogo fioka.

Regali za dnevni boravak


Vintage izgled


Privlače vas stare stvari i vidite sebe kako u dnevnom boravku ispijate čaj pored kamina. Pravi izbor za vas su regali braon boje, kojima iskrzala farba daje vintage izgled. Police koje se izdižu do plafona su vam ispunjene knjigama s tvrdim povezima i krase glavni deo vašeg dnevnog boravka.  Deo regala čine dve vitrine sa staklima u kojima čuvate piće za goste. Ako zamišljate ovakav prizor, vi ne živite u prošlosti. Vintage je opet u modi. Zavalite se u fotelju i uživajte u knjigama.


Jednostavno, a efektno


Nekada su jednostavne stvari najbolje. Nema potrebe za velikim regalima. Prizemni regali zauzimaju malo prostora, a na njima ima dovoljno mesta da izložite omiljenu vazu, činiju ili saksiju. Boja nije bitna. Jedino što je važno je da je sve svedeno na minimum. U ovakvom prostoru se osećate ispunjeno. Umesto bele boje, vi sada zaista imate onoliko prostora koliko vam zaista treba. 

Regal


Regal u zidu


Regali vam, jasno je, oslobađaju prostor za druge komade nameštaja. Ovaj će biti tu, a nećete ga primećivati. Idealno rešenje za male dnevne boravke su regali u zidu. Sežu do plafona, a gornji delovi su zatvoreni, pa odaju utisak kao da zauzimaju još manje prostora. Oni čine da se vidi ono što treba da se vidi, a prikrije ono šta treba da se prikrije. Ovakvi regali od dnevong boravka „uzmu“ televizor, fotografije, albume za slike i sve druge sitnice koje su vam potrebne svakodnevno.

Regali


Klasično je uvek in


Volite da provodite vreme u dnevnom boravku i želite da vam stvari koje se nalaze tamo budu praktične. Zbog toga su klasični regali najbolji izbor za vas. To su oni regali koji stoje pored komode za televizor, ili u uglu sobe. Donji deo im je zatvoren, čine ga fioke. U gornjem delu se nazire vaš escajg kroz staklo na vitrini. Mogu biti visoki i pravougaonog oblika, a mogu vas odvesti i u neko barokno doba. Svakako, sve što vam treba je tu – na dohvat ruke.

Regali za dnevni boravak


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: