Police od gipsa
Gips je materijal koji se uglavnom vezuje za procese renoviranja i adaptacije stambenog ili poslovnog prostora. Njegova popularnost ogleda se u njegovoj jačini, trajnosti i pristupačnoj ceni, plus se i lako postavlja. Najčešće se koristi za izradu pregradnih zidova ili dekorativnih zidova. Međutim njegova primena se širi te se sve češće koristi i u izradi polica i drugih dekorativnih objekata i elemenata kojim enterijer dobija novi i savremeniji izgled. 


Osvežite enterijer


Gipsanim materijalima i njihovom kombinacijom možemo osvežiti enterijer i pružiti mu savremen i nov izgled, bez izvođenja težih građevinskih radova. Gipsane ploče koje se koriste su  netoksične, nemaju miris i nisu zapaljive. Tako da pored funkcionalne uloge imaju i ekološku i naravno estetsku stranu koje su podjednako važne. 


Police od gipsa korisne, a lepe 


Gipsane police imaju raznu namenu i jesu dekorativno i ekonomično rešenje. Pored toga jesu odlika savremenijih enterijera. Daju poseban pečat enterijeru i dodatno ga čine unikatnim. Imaju širu namenu. Tako se mogu ugraditi kako bi se maskirale instalicije u nekoj prostoriji poput radijatoriskih cevi i slično ili pak čisto kao dekorativni detalj. 


Pregradni zid sa policom od gipsa


Pregradni zid sa policama od gipsa jeste savremeno i moderno rešenje kada je reč o uređivanju enterijera. Pored toga što lepo izgleda čini prostor vizuelno većim. Police og gipsa u dnevnom boravku uneće notu sofisticiranosti. Biće odlične za odlaganje knjiga, sitnica, ramova za slike, a ukoliko imate dnevni boravak dimenziono  veći onda se možete odlučiti za police dimenzije zida tako da u sredini bude napravljeno dovoljno mesta za televizor. 


Police od gipsa u kuhinji i kupatilu


Police od gipsa  mogu se naći i u kupatilu, kuhinji pa čak i u hodniku. Gipsane police u kupatilo idealne su za odlaganje peškira, kozmetike i drugih potrebnih sitnica. Kada je reč o kuhinjama poslužiće za odlaganje posuđa i drugih detalja. PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: