Kuhinje sa akvarijumom

Kuhinje sa akvarijumom
Iako je akvarijum oduvek imao mesto u dnevnom boravku kao najvećoj prostoriji, u poslednjih nekoliko godina svoje mesto dobija u kuhinji. 


Savremene kuhinje


Mnogo toga se promenilo u poslednjih nekoliko godina. Kuhinje više nisu toliko tradicionalno uređene kao nekada, već se opremaju na savremen način. Tako ćete videti kuhinje sa šankom, staklenim površinama. Tu su i one sofisticirane kuhinje gde su ručke pozlaćene,  gde je radna površina pravljena od najskupljeg stakla. 

akvarijum


Kuhinje po meri


Još jedna od novina jeste što se sve više ljudi odlučuje za kuhinje po meri.  Njihova prednost jeste što se prave prema meri same prostorije, što znači da je svaki milimetar u prostoriji iskorišćen na najbolji način. Drugo dobijate na prostoru. One se prave tako da je sve spojeno u jednoj celini, od visećih elemenata do sudopere. 

akvarijum u kuhinji


Akvarijumi se sele u kuhinju


Upravo zbog ovih novina akvarijum dobija svoje mesto u kuhinji. Dobija se dovoljno prostora I za njega. Osim toga on sam po sebi dodatno upotpunjuje prostoriju. Zeleno – plava voda pružiće neki mir i uklopiće se sa ostatkom enterijera. 

Što se tiče mesta, savetuje se da to bude negde blizu prozora, mada je primećeno da se postavljaju uglavnom na radnoj površini u blizini frižidera. 

kuhinja sa akvarijumom


Dva u jedan


Još jedan od razloga za postavljanje akvarijuma u kuhinju jeste i podsećanje da ribice treba nahraniti. Kd god vi imate obrok, setićete se da i njima morate dati njihovo jelo. Na ovaj način spaja se lepo i korisno. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: