Toaletni sto u spavaćoj sobi

Toaletni sto u spavaćoj sobi
Spavaća soba je veoma često omiljena prostorija u kući. San i odmor su svakome potrebni. Uživanje u dugom i opuštajućem snu donosi mir i sklad. Kako bi opuštena i prijatna atmofera bila u vašoj spavaćoj sobi potrebno je da se pobrinete i za one detalje koji čine sobu lepom i funkcionalnom. Dosadilo vam je da se svaki put šminkate u kupatilu dok stojite? Nije vam dovoljno dobro osvetljenje ili nemate gde da stavite sve kozmetičke proizvode? Vreme je da preuredite spavaću sobu.


Funkcionalan toaletni sto 


Sve ono što smestite u sobu veoma je bitno da je i funkcionalno. Posebno ukoliko imate malo prostora u svojoj sobi.

Kao što smo već napomenuli svaka žena u žurbi, na nogama, se našminka za par menuta, ali postoje i oni trenuci kada je veoma bitan događaj pred vama i želite da izgledate najlepše što možete. Toaletni sto u vašoj spavaćoj sobi je u ovom trenutku ključna stvar. U vašoj maloj oazi mira, u vašoj lepoj sobi, na miru dok sedite možete se i našminkati. Svi proizvodi su vam na jednom mestu, svi imaju  svoje mesto na stolu ili u pregradama i policama koje ste dobili uz sto ili sami osmislili. 

sminka


Sve ima svoje mesto 


Krema za lice, krema za ruke, puder za lice, mleko za telo, senka mogli bismo nabrajati do sutra. Jedna savremena i moderna žena sasvim sigurno poseduje navedene, a i mnoge druge proizvode. Čak i iste proivode u dva, tri primerka. Čini nam se malo, ali verujte potrebno je puno mesta kako bi se sve spakovalo. Zato je toaletni sto najbolje rešenje. Kutak jedne žene ne može biti lepši od mesta u sobi gde može sebi da pokloni par minuta dok se ulepšava. Kada odlazite u kupovinu po ovaj tako lep komad nameštaja obratite pažnju na fioke i pregrade koje će vam biti neophodne.


Nejčešće toaletni sto u beloj boji 


Za beli toaletni sto se najčešće odlučujemo, zato što ga je  jednostavno lako uklopiti u svaki stil i ambijent. Ako odlučite da promenite celokupan izgled spavaće sobe, možete vratiti beli toaletni sto na isto mesto i dodati neki dekorativni element na njega i za jedan trenutak on će se uklopiti veoma lako u ostatak sobe. 

toaletni sto

Ogledalo kao neizostavni deo


Veoma je bitno da izaberete sto po vašoj meri i želji, kako bi vam bio funkcionalan i odgovarajući za mesto u sobi koje ste odredili. Ogledalo je jedan od bitnih  faktora kada birate toaletni sto. Njegova veličina i čistina stakla su od ključne važnosti. 

ogledalo u spavacoj sobi


Osvetljenost 


Pored dobrog ogledala svakako bi trebalo da obratite pažnju na to gde je smešteno osvetljenje. Osvetljenje ima bitnu ulogu kada je u pitanju toaletni sto, jer bez njega toaletni sto gubi određene funkcije.


Uredite svoju spavaću sobu tako da odgovara vama i vašem stilu.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: