Moderne peći u dnevnom boravku

Moderne peći u dnevnom boravku
S obzirom na to da nam se bliži zima a sa njom i hladni dani koji umeju da uteraju hladnoću u kosti, želimo da nam tokom zime dom bude uvek topao, jer je to način da se u potpunosti opustimo i uživamo u svom kutku. 


Centralno grejanje, nordijski radijatori, grejanje na gas, klasične TA peći – sve su to potencijalna rešenja za koju se odlučuje većina građana. 


Moderne peći – funkcionalno rešenje za zimu


Jedno od funckionalnijih i estetski uklopljivijih rešenja jesu moderne peći na drva koje će sigurno učiniti vaš dom toplijim i prijatnijihm mestom za boravak. Mnogi su skeptični po pitanju modernih peći u dnevnom boravku jer smatraju da se ne mogu uklopiti na adekvatan način. 


Moderne peći u dnevnom boravku


Međutim moderne peći u dnevnom boravku prema rečima stručnjaka jesu upravo onaj element koji će vašem dnevnoj sobi pružiti toplinu. Pored toga, možete ih postaviti u nekoj drugoj prostoriji. Dimenziono su male pa ih je lako uklopiti sa ostatkom prostora. 


Ekološkse su i lako se održavaju


Jedan od razloga zbog čega bi trebalo da se odlučite za njih jeste i taj da su one ekološke i da se lako održavaju. Njihov uticaj na životnu sredinu je mali poseebno ako se posmatra iz ugla dimnih emisija i optimizacije potrošnje. 


Moderne peći u dnevnom boravku


Veliki izbor boja i veličina


Danas su to moderne i eleganten peći što im pruža i prednost u estetskom smislu. Modeli su dostupni u širokom spektru boja i veličina, što ih čini drugačijim i svakako zanimljivijim u odnosu na one klasične crne keramičke peći. 


Moderne peći u dnevnom boravku


Višestruka primena 


Moderne peći mogu imaju višestruku primenu te se mogu koristiti za kuvanje, kao radijatori ili prosto kao peć na drva. Njihova uloga se ne završava kada ode zima. Tokom toplih meseci mogu poslužiti kao mini komodica ili polica koju ćete ukrasiti vazom ili dekorativnom dodacima, što će vaš dnevni boravk dodatno učiniti drugačijim. 


Moderne peći u dnevnom boravku


Ako želite da nešto promenite u svom dnevnom boravku, neka to budu moderne peći. 


Za tople dnevne sobe i nezaboravne trenutke!


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: