Zidni sat za dečiju sobu

Zidni sat za dečiju sobu
Naši najmlađi članovi zaslužuju punu pažnju kada je upitanju uređivanje dečije sobe. Jedan lep i koristan detalj koji može vaše dete nešto i da nauči je sat. Gledanje na vreme kod dece i nije omiljena stvar. Ali uz neki zanimljiv zidni sat sa omiljenim junakom ili junakinjom biće pun pogodak. 


Sat sa omiljenim crtanim junakom


Već sigurno znate koji je omiljeni junak vašeg deteta, stoga odabir je lak. Neće više biti muke kada je u pitanju gledanje na sat. Vaše dete će pomno gledati na zidni sat i ubrzo će mu to postati navika. Kroz zanimljivi svet junaka do prelepog zidnog sata za dečiju sobu.  


Gde je najbolje postaviti sat


Organizacija prostora dečije sobe je veoma jednostavna. Neophodne su vam određene stavri kao što je nameštaj i sitnice pod koje spade i sat. Ukoliko imate školsko dete veoma je efikasno staviti sat iznad radnog stola, a krevet naspram njega. Kako u jutranjim satima ne bi morao da ustaje i kako ne bi morao da drži telefon pored glave zbog alarma. Takođe, obratite pažnju na visinu  gde ćete okačiti sat, ukoliko stoji previsoko, sat ce biti nefunkcionalan. Vašem detetu neće biti dostupan pa samim tim i biće neupotrebljiv. 


Višenamenski sat 


Neki od proizvođača, osmislili su sat koji može da nam prikaže datum ili doba godine. Ovo je naročito zanimljivo deci, jer izlazi iz sfere stereotipnih satova. I osim kazaljka još nešto je interaktivno. 


Različite veličine satova 


Uobičajena, srednja veličina je najbolji odabir. Veoma je bitno da su brojevi napisani dovoljno velikim ciframa da vaše dete može da ih uoči. Uz to je jednako važno da su kazaljke odgovarajuće veličine kako bi se jasno videle. Mali sat sasvim sigurno ne može imati dobru preglednost. Uz sve ovo, naravno  potrebno je i da se crtani junak vidi jasno i u punom sjaju. 

Bajkoviti svet na satu


Princeza, dvorac, princ, su motivi i likovi koji se ne izostavljaju u uređivanju sobe jedne devojčice. Rozi sat sa princezom je pravi poklon i detalj koji će ulepšati sobu vašeg deteta. Sve devojčice maštaju o bajkovitom svetu iz tih čarobnih priča. Donesite mali detalj bajke u princezinu sobu. 


Nindža kornjača, dinosaurus ili patrolne šape 


Dečaci su pak okrenuti junacima ili praistoriskim životinjama. Oduševljenje za jedan detalj sa dinosaurusom trajace danima. Zidni sat u sobi vašeg mališana postaće omiljeni predmet, a tako ćete podstaći dete da nauči da gleda na sat. Soba za dečake će kriti detalj koji će želeti da pokaže svakom drugaru. 


Dekoracija dečije sobe je ono što se menja uz odrastanje vašeg deteta. Ovo je jedan od detalja koj možete lako i brzo zameniti i iznenaditi svoje dete malim znakom pažnjem sa novim aktuelnim crtanim junakom. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: