Plastični stolovi i stolice

Plastični stolovi i stolice
Sa toplim vremenom dolaze nam dugi dani koje ćemo rado provoditi u našem dvorištu ili bašti. Pored opuštanja i uživanja u sopstvenom delu prirode, dolaze nam i mnogobrojne obaveze vezane za njegovo sređivanje i održavanje, kao što su košenje, sađenje, zalivanje i uređenje. 


Uređenje kutka mira


Zamislite dvorište ispunjeno raznolikim drvećem, šarenim cvećem, kandelaberima, sa ljuljaškom i roštiljem. Zvuči kao mesto sa kojeg ne biste odlazili. Jedino što nedostaje takvom prizoru jeste nameštaj. Plastični sto i stolice su vrlo prilagodljivi i pravi izbor za ovakvo okruženje. Ovaj set nameštaja će vam omogućiti da ručavate sa svojom porodicom ili da ispijate kafu sa prijateljima bez potrebe da, po sunčanom danu ili prijatnoj večeri, napuštate vaše uređeno dvorište.

stolice


Zašto baš plastičan nameštaj?


Plastični sto i stolice su jeftinija varijanta nameštaja, praktični su i ispunjavaju željenu funkciju. Mogu da izdrže veliku težinu ili pritisak, lako se prenose i odlažu. Nameštaj od takvog materijala je i lako održavati. Dovoljno je samo da prebrišete prašinu sa površine i vaš plastični nameštaj će izgledati kao nov. Plastični sto i stolice su otporni i na vremenske neprilike, poput jakog vetra i kiše. Jedina mana ovakvog nameštaja jeste ta što boja može da izbledi na suncu. Opet, to nije nešto što hlad drveta ili tenda ne bi mogli da spreče.

dvorište


Jedinstvenost


Ne bi trebalo da generalizujemo nameštaj od plastike po samom materijalu, jer vam se nudi širok spektar različitih ponuda. Možete naći sto čija će ploča biti okruglog, kvadratnog ili ovalnog oblika. Stolice mogu biti sa ili bez naslona, a u svakom bolje opremljenom prodajnom objektu vam se nude i plastični stolovi i stolice sa metalnom konstrukcijom. Takođe, možete naći i stolice i stolove na rasklapanje. Plastika se lako tretira, tako da se uz pomoć nje može napraviti nameštaj od imitacije ratana.

plastične stolice i sto


Uređenje dvorišta i bašte


Glavni razlog zašto je lako uklopiti plastičan nameštaj uz već postojeću sliku dvorišta jeste taj što se može naći u raznim bojama i nijansama. Možete izabrati svedeniju varijantu, na primer, beli sto i stolice, zatim takav izgled razdrmati sa šarenim jastucima za sedenje. Uvek možete da se osmelite i uzmete stolice različitih boja i na taj način da unesete živost u vaše zelenilo. Za koju god varijantu da se odlučite, jastučići, stolnjak, ležaljka i plastičan tabure predstavljaće odličan zaključak na ceo izgled.

plastične stolice


Dvorište je ključan deo vašeg doma i trebalo bi da ga uredite na takav način da svaki član porodice uživa u vremenu provedenom u njemu.


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: