Dekoracija peškira u raznim kombinacijama

Dekoracija peškira u raznim kombinacijama
Stilski nameštaj u kombinaciji sa dodacima čini svako kupatilo u trendu. Jedan od detalja koji dodatno upotpunjuje vaše kupatilo jesu peškiri. Svakodnevno se koriste i dostupni su u različitim oblicima i bojama. Pored te funkcionalne uloge, vizuelno su važni jer upotpunjuju dekoraciju celog kupatila, čineći ga prijatnim za boravak. 


Kod velikih kupatila ima dovoljno prostora za velike komode, ormariće za odlaganje peškira. Plus, mogu se postaviti i rukohvati gde možete nasložiti vaše peškire. Važno je da su peškiri na dohvat ruke ali i da su uredno i lepo nasloženi, jer će u suprotnom vaše kupatilo izgledati kao da ga je pogodio zemljotres. 

Pufnasti peškiri za lice ili ruke, za telo, podni peškiri (neko ih koristi kao zamenu za prostirku).


Moderni držači za peškire


Držač za peškire možete postaviti pored lavaboa. Idelani su za male i srednje peškire namenje za lice ili ruke. Mogu imati nekoliko niova za odlaganje. Gledaje da ga uklopite sa ostatkom enterijera kupatila. Pored klasičnih držača postoje i modernije varijante koje su u obliku prstena ili zidne kukice. Oni su praktični jer zauzimaju minimalno prostora. 


Odložite peškire po policama


Drugi kreativniji način odlaganja peškira jeste po otvorenim policama i ormarićama. Možete ih uvijati i poređati po veličini i boji, u vidu stepenica ili piramide. Ljubiteljima minimalizma se preporučuje klasično ređanje po boji od najsvetlije do najtamnije varijante. 


Napravite kolaž od peškira


Napravite kolaž od peškira tako što ćete ređati naizmenično različite peškire. Na ovaj način možete i lepezu od peškira, a da u dnu bude peškir savijen dužinom kao postolje ili centralna tačka. 


Peškiri u korpici


Postavite pletene četvrtaste korpice kod umivaonika ili do samog prozora gde ćete odložiti peškire. Napravite "buket" peškira i ukrasite ga nekom mirišljavom cvećom ili sapunom. Možete ih slagati duž ivica korpice. Svakako će ovaj detalj privući pogled gostiju. Korpice daju taj ležani izgled vašem kupatilu i čine ga prijantim. 


Zidni radijatori za peškire


U poslednjih nekoliko godina ugrađuju se zidni radijatori u samom kupatilu. Pored toga što greju, praktični su jer vam suše peškire, a zimi su odlični za odlaganje peškira. 


Upotpunite svoje kupatilo dekoracijom peškira i uživajte!


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: