Neobična kupatila od kojih zastaje dah

Neobična kupatila
Kupatilo je mesto u domu koje bi trebalo da predstavlja pravi mali raj za opuštanje i relaksaciju. Veoma često je ovo mesto za opuštanje u toploj kupki posle napornog dana, a ono u većini domova izgleda jednostavno. Uglavnom se odrede potrebne stvari, ugrade se i tu se završava uređivanje kupatila. A ono može da izgleda i savršeno i neobično uz samo nekoliko detalja koji će mu izmeniti izgled, a vi ćete u njemu još više uživati. 


Detalji od kojih zastaje dah


Ako želite da uredite kupatilo od kojeg zastaje dah nisu potrebne revolucionarne promene. Često se to može ostvariti samo nekim sitnim detaljima i elementima. Najveći efekat možete postignuti promenom boja i materijala. Boje su ono što svaki kutak u kući može da razbudi i promeni, te dopustite sebi da budete orginalni.


Neobična kupatila


Igrajte se sa zidnim i podnim površinama

Ako pak želite neke krupne promene možete eksperimentisati sa podnim i zidnim površinama ili ugradnim elementima koji se sve više koriste prilikom renoviranja kupatila. Izbor pločica kako podnih tako i zidnih je veliki: od jednostavnih i jednobojnih do šarenih i modernih. Jedan od noviteta jesu i napnice za pločice. To je detalj kojim ćete promeniti izgled pločica a ujedno uneti jedan potpuni drugačiji duh u prostoriju. O njima smo pisali poseban tekst koji možete pročitati ovde. 


Neobična kupatila


Rasvetom do neobičnih kupatila 


Jedan od načina da učinite vaše kupatilo neodoljivim i neobičnim od koga će zastajati dah jeste pravi odabir rasvete. To treba da bude nešto diskretno a opet elegantno. Led rasveta je trenutno najpopularnija te je svoje mesto našla i kupatilu. Sijalice možete postaviti iznad lavaboa ili ih ugradiiti i police koje su iznad umivaonika. Ukoliko je kupatilo malo, neka svetlo bude jako, čisto i belo, jer će se tako prostor povećati vizuelno. Ukoliko imate prostrano kupatilo, možete birati putarice koje će pratiti dizajn drugih elemenata. 


Neobična kupatila


Elegantno, romantično, boemsko – kupatila od kojih daz zastaje


Elegantno, romantično, boemsko, klasično, moderno, rustično, konceptulano – sve su to potencijalni stilovi kojim se može urediti kupatilo, a koji stil će biti primenjen opet zavisi i od ostatka enterijera doma i naravno, ukusa samog vlasnika. Unesite male promene u svoje kupatilo i učinite ga neobičnim od koga zastaje dah. 

Neobična kupatila


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: