Dečije nalepnice za zid
Dečije sobe zahtevaju posebnu pažnju prilikom uređivanja. S obzirom na to da mališanu provode veliki deo dana u njima, valjalo bi da to bude udobna prostorija, uređena tako da se oni osećaju slobodno i prijatno.


Upotpunite sobu detaljima


Pored osnovnih komada nameštaja, najbolji način da sobu učinite prijatnom jeste odabirom pravih detalja. Krevet, veliki jastuci, ćebence sa omiljenim crtanim junakom, ormar, sto i stolica jestu ti osnovni komadi koje svaka dečija soba treba da poseduje. Ukoliko je mališan već u školi onda je tu potreban i prostor za knjige, lampa iznad kreveta ili u uglu. 


Nalepnice za zid


Ono što će svakako oduševiti vaše mališane jesu nalepnice za zid. Slične su tapetama s tim što se tepe postavljaju po celom zidu, nalepnice su uglavnom jedan detalj, lik, oblik. Tako možete naći nalepnicu sunce, mesec, zvezde ili pak nalepnicu sa likom omiljenoh crtanog heroja. 


Njihova prednost jeste što se lako postavljaju, još lakše održavaju i skidaju, što znači da ih možete menjati kada vašem mališanu dosadi postojeći stiker. Druga prednost jeste što možete birati veličinu i oblik shondo dimenziji zida ili prostora gde želite da to i zalepite. 


Nalepnice za zid – od brojeva do silueta


Nalepnice za zid mogu biti u obliku reči ili brojeva. Postoje i one složenije gde predstavljaju jednu celu sliku, koje su uglavnom veće. Tako za devojčice možete naći nalepnicu u obliku balerine, dok za dečake možete izabrati u obliku automobila ili kamiona. Veliki je izbor i nalepnica za zid za bebine sobe. 


Nalepnice za zid su upravo ti detalji koji će promeniti svakodnevni izgled dečije sobe i uneti baš ono što treba. Videćete da će se vaši mališani oduševiti. PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: