Nameštaj od pruća u dnevnom boravku

Nameštaj od pruća u dnevnom boravku
Ukoliko tražite nameštaj koji će vašoj kući podariti prirodan i elegantan izgled  onda je pravo rešenje za vas nameštaj od pruća. Iako je pleteni nameštaj malo veći udar na novčanik, svakako jeste nešto će učiniti vaš dom ne samo drugačijim već i unikatnim. Na prvi pogled sličan nameštaju od drveta, ipak ima neke prednosti i razlike. 


Čvrstoća i dugotrajnost


Nameštaj od pruća je pre svega čvrći i trajniji (zato je i skuplji) i nikada ali nikada ne izlazi iz mode.  Druga prednost jeste da je udobniji od drvenog. Sa druge strane u poređenju sa tapaciranim nameštajem ima manu, a to jeste upravo ta neudobnost koju opet možete nadomestiti udobnim i glomaznim jastucima. 

namestaj od pruca


Pletena stolica, ćebe i šolja toplog čaja


Pleteni nameštaj se može izraditi u bilo kojoj boji  od smeđe do plave, što znači da vam daje širinu u smislu kombinovanja sa ostatkom enterijera. Lep, aktraktivan, uklopiće se u svaki dnevni boravak. Pletena fotelja ili mala stoličica u uglu, sigurno će postati omiljeno mesto za odmor i uživanje, pogotovo zimi. Ćebe, šolja toplog čaja i fotelja od pruća – jedan od boljih načina da se provede veče ili jutro. 

dnevni boravak namestaj


Lako se kombinuje sa ostatkom enterijera


Draž nameštaja od pruća jeste i u tome što se može odlično kombinovati sa staklenim površinama poput stola i vitrina, ali i velikih garnitura.  Kvalitet koji poseduje ga dodatno čini zanimljivim. Pošto se pravi od pruća moguća je i po koja greška, ali te greške su dobre jer daju posebnu draž nameštaju. 

pruce u dnevnom boravku


Klasični nameštaj sa trendi odlicima 


Nameštaj od pruća spada u klasične komade, koji se opet vraćaju na scenu te postaju i trendi. Oni na duže staze daju vašem enterijeru drugačiju notu. Što se tiče njihovog održava, lako se čiste što je još jedna karakteristika koja im ide u prilog. I nakon nekoliko godina izgledaće čisto, sveže i novo. 

pruce za namestaj


Razloga za njihovu kupovinu je mnogo, na vam je da odlučite. Ono što je sigurno jeste da ćete uz nameštaj od pruća dobiti osvežen i prirodan dnevni boravak. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: