Simpatične jastučnice

Simpatične jastučnice
Niko nije rekao da uređenje dnevnog boravka lak posao. Pored toga što je zahtevan, traži i da odvojite određeno kako biste sve uklopili i sredili. Dnevni boravak kao centralno mesto svakog doma treba da odiše toplinom, pozitivnom atmosferom, nekom notom opuštenosti. A da sve to ostvarite i mnogo više od toga pomoći će vam ukrasni detalji i sitnice. O ukrasnim detaljima kojima možete upotpuniti dnevni boravak posvetili smo poseban tekst koji možete pronaći ovde. Ovaj ćemo posvetiti simpatičnim jastučnicama, interesantnom i zanimljivom detalju koji će svaki dnevni boravk ili pak spavaću sobu upotpuniti. 


Šta ih čini posebnim?


Šta je to što ih čini neizostavnim elementom dnevnog boravka? Činjenica da su jednostavne sitnice koje lako možemo menjati ukoliko nam dosade ili ukoliko promenimo stil u sobi. Sa druge strane dekoraktivne, a zbog velikog izbora možemo ih lako kombinovati. 

jastucnice


Promenite jastučnicu i promenili ste izgled dnevnog boravka


Verovali ili ne, ali dovoljno je da promenite jastučnicu, a da vaš dnevni boravak dobije potpuno drugačije. Dešava se da želite nešto promeniti u dnevnom boravku, a sve deluje nekako skupo, ali ova stvar je veoma ekonosmki isplatljviija. Jastučnice različitih dezena ili jednostavno boja i još par detalja u dnevnom boravku, koji se uklapaju po boji ili dezenu i vaš dnevni boravak izgledaće potpuno drugačije. Na isti način uz par dekorativnih jastuka možete ulepšati i svoju sobu. 

jastucnice za novu godinu


Jastuci su baš ona sitnica koja ulepšava garniture, krevete i fotelje. Mogu biti glomazni, sitni, neobičnih oblika, a shodno tome se mogu dizajnirati simpatične i posebne jastučnice. 


Šarene, jednobojne, veliki izbor simpatičnih jastučnica


Jastučnice možete sašiti i sami. Potreban je vam je samo materijal, a možete i kombinovati nekoliko različitih materijala, tako da ćete dobiti jedinstvene i svakako unikatne presvlake za jastuke. Šarene i u boji za retro i vesele dnevne boravke, ali isto tako mogu biti odličan kontrast u dnevnim boravcima minimalističkog stila. Dovoljno da se razbije ta jednobojnost. Sa druge strane jastučnice u jednoj ili eventualno dve boje, daju poseban pečat sobi. 

jastucnice

Ne morate uvek menjati glomazne komade nameštaja, krečiti zidove, menjati tepihe i rasvetu, ponekad je dovoljno promeniti samo jastučnicu i vaša dnevna soba će izgledati potpuno drugačije. 

dnevni boravak jastucnice


Ideje za uređenje dnevnog boravka možete pronaći i ovde koje će vam pomoći kako da učinite vašu sobu kao iz snova. 


PODELI OVAJ POST

Preporučujemo da pogledaš i: